SAMARBETSPARTNERS
Arkiv
platta-samarbetspartners
 
xl-group_logo
stoby_logo
mkb_logo
climat80_logo
malmo-arena-hotel_logo
elektro-kroon_logo
loddeplat_logo
cmp_logo
Logo O’Learys

aktivitetsstodwww.bris.se

BRIS För dig som är ung

BRIS Vuxentelefon


Är du som förälder
intresserad av att bli
tränare/hjälptränare?

För mer information:
Telefon 040-869 00 eller
maila till annika@mai.se

Foto: Deca Text&Bild

Igår kväll drog Friidrottsgalan igång uppe i Stockholm för att summera friidrottsåret och uppmärksamma ett antal goda prestationer med speciella utmärkelser. Galan är den årliga avslutningen för Svensk Friidrott med landslagets aktiva, tränare, sponsorer, tränare, tidigare landslagsstjärnor, samarbetspartners och inbjudna friidrottsvänner.

Utav samtliga nominerade kammade Ida Storm och Austin Hamilton från Malmö AI hem 2 av 8 utmärkelser.

Ida Storm
Ida har under året presterat på topp och gjort en beundransvärd insats i landslaget. Med en andraplats i lag-EM och en 17:e plats i VM-debuten var 2017 utan tvekan ett år med fantastiska prestationer. Ida satte ett nytt Finnkampsrekord på imponerande 71.26 meter.

Under friidrottsgalan prisades Ida för Årets prestation i Finnkampen med motiveringen: “Som enda kastare över 69 meter stod Ida i en klass för sig. Grenseger med närmare 3 meter på nya landskampsrekordet 71.26”.

Under en intervju med Aftonbladet berättar Ida att hon känner en helt ny säkerhet i sin kastning och är säkrare på tävlingar. Hon meddelade även att hon har fått till långa kast och njutit av att tävla. För att se hela intervjun med Ida Storm, klicka in på länken:

https://friidrottskanalen.solidtango.com/video/arets-prestation-i-finnkampen-ida-storm

Austin Hamilton
Under gårdagens prisutdelning blev Austin utdelad Årets prestation i friidrotts-SM med motiveringen som löd: “10.18 är det snabbaste någon någonsin sprungit 100 meter på friidrotts-SM. Visserligen medvind, men den var retfullt nära godkänd: + 2.2”

Under 2017 har Austin gjort utmärkta resultat i bland annat EM inomhus i Belgrad, där han i finalen i 60 meter tog en bronsmedalj med ett personbästa på 6.63 sekunder. Under SM sprang han in på tiden 10.18, vilket var rysligt nära ett nytt svenskt rekord.

I en intervju med Aftonbladet berättar Austin om sin prestation. “Jag tänkte inte på tiden från början, men när jag såg resultattavlan blev jag så glad att jag började hoppa lite. Sedan fick jag höra att det var ogiltigt och blev väl lite besviken en kort stund. Men jag är fortfarande glad. Det här är mitt första SM-guld som senior.”

Vi på MAI är stolta och gratulerar Ida Storm och Austin Hamilton till deras priser på Friidrottsgalan!

MAI söker nya friidrottstränare

Klicka på bilden ovan och läs mer!

MAI:s Träningstider

Ladda ner MAIs Träningstider Ungdomsverksamheten Hösten 2017.

 Ladda ner Höstschema 2017
Uppdaterat: 2017-12-14, kl 08.59

December 2017.

 Ladda ner och läs!

Anmälan till friidrott

knapp-anmalan-till-friidrott
Nu kan du själv se vilka grupper det finns lediga platser i och som du kan anmäla dig eller ditt barn till. På bara ett par knapptryckningar har ni säkrat en plats i vår verksamhet. All info ni behöver finns att hitta på bokningsfunktionen.

>> Till anmälningssidan!

Hittar du ingen tid som passar dig, gör en intresseanmälan och få information när vi lägger upp nya platser.

>> Till intresseanmälan!

MAI:s Tävlingskalender


Tävlingskalendern för inomhussäsongen 2017/2018

 Till Tävlingskalendern!

Gilla MAI på Facebook
Gilla oss på Facebook
mai-instagram
Stöd din förening

bli-medlem-stadium-stod-mai

Genom att handla på Stadium stödjer du din förening med 3% i bonus på alla dina köp, utan extra kostnad för dig.

stadium_logo2
 
För att vara med i "Stöd din förening" behöver du vara Stadium-medlem, vilket du kan bli på www.stadium.se

>> Läs mer!

MAI:s Årsberättelse

MAI:s Årsberättelse 2016

 Ladda ner och läs!

2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

MAI Shopen

mai-shopen
 Vid köp av MAI kläder,
avtala tid med Annika Hovang.

 Läs mer!

MAI:s HEJARAMSA! MAI:s Hejarramsa