FRIIDROTT FÖR BARN OCH UNGDOMAR

BÖRJA TRÄNA FRIIDROTT PÅ MAI

Friidrott är en rolig och allsidig träning. Förutom den stora variation som finns i de olika grenarna – löpning, häck, längd, höjd, stav eller kast – innehåller träningen också koordination- och rörlighetsövningar. Träningen fokuserar på att ge varje barn en bra utveckling och att barnen ska känna glädje över att idrotta och röra sig.

>> Kort presentation av klubbens verksamhet, klicka här!

LÅTER DETTA INTRESSANT?

>> Du kan intresseanmäla ditt barn genom att fylla i detta formulär!

När platser finns kontaktar vi er för mer info.

ÄR DU SOM FÖRÄLDER INTRESSERAD AV ATT BLI TRÄNARE/HJÄLPTRÄNARE?

Det som begränsar oss från att ta in ännu fler aktiva är tyvärr tränarbristen. Kan du som förälder tänka dig att bli tränare/hjälptränare så får ditt barn förtur in i verksamheten.

För mer info, hör av dig till:
Martin Bergström, Idrottskonsulent MAI, 040 – 86 900, martin@mai.se

MEDLEM I MAI

>> Medlemsavgifter, klicka här!

Som ny medlem får man lov att prova på träningen 2 gånger innan men betalar in medlems- och träningsavgiften.
Vid det tredje träningstillfället ska dock avgifterna vara erlagda. Dels för att försäkringen ska gälla samt att träningen ska vara bidragsberättigad från Malmö stad.
Vill du inte behålla din plats måste du kontakta kansliet för att säga upp platsen, så lämnas platsen till någon annan och fakturan krediteras.

Om man inte betalar sin medlems- och träningsavgift så kommer platsen i gruppen att erbjudas till någon annan. Har du inte fått avisering via e-post säg till tränarna så får du det tillsammans med informationsbladet ”Välkommen till MAI”.

Är du osäker om avgiften är betald så hör av dig till MAIs kansli, 040 – 86 900.

KLUBBAKTIVITETER

EGNA TÄVLINGAR

MAI arrangerar varje år ca 15 olika tävlingar, t.ex. skoltävlingar, Kalvinknatet, Vårruset, Malmöloppet, Midnattsloppet. Behovet av funktionärer varierar från 20 till 600 per arrangemang. MAI är i mycket stort behov av din (eller dina föräldrars) insats som funktionär.
Anmäl dig som funktionär, det är roligt, lärorikt och du behövs.

LÄGER

För åldern 7-12 år arrangerar MAI ett läger på Sagostunden i Höllviken under en helg. På lägret aktiverar vi oss med träning, tävlingar, korvgrillning, disco, lekar och mycket annat.

13-17 åringarna åker på läger över någon av vårens långhelger. MAI har bland annat varit på Bornholm, och i Tyskland. Under lägret hinns det med både träning, tävlingar, utflykter och även en del teoretiska övningar inom något tema. Som tema har vi bl.a. behandlat kost och mental träning.

ÖVRIGA ARRANGEMANG

MAI arrangerar varje år klubbtävlingar där vi välkomnar alla våra barn att tävla i ett roligt och lättsamt format.

TÄVLINGAR

Vi ser gärna att de barn/ungdomar som tränar i grupperna också deltar i tävlingar.
För de yngsta är en lämplig första tävling någon av de två interna klubbtävlingar som arrangeras varje år.

KÄNN ER VARMT VÄLKOMNA TILL MAI