VÄLKOMMEN TILL MAI PARASPORT

Som en av Sveriges största friidrottsföreningar vill Malmö Allmänna Idrottsförening fortsätta vår vision om att alla ska kunna vara med i vår verksamhet. Projektet har i start inriktat sig på att nå unga med funktionsnedsättning via skolor. Vi möjliggör nu friidrott som en fritidsaktivitet för barn med olika funktionsnedsättningar. Vi ser vilken anpassning som behövs och om/hur vi kan tillgodose detta.
MAI vill integrera Parasporten i vår ordinarie verksamhet. Vi har som mål att i regionen ge så många barn och ungdomar möjligheten att kontinuerligt idrotta genom friidrotten på fritiden såväl som i skolan, samt att träffas på återkommande idrottsdagar och skoltävlingar. Vi vill stärka individens självkänsla, kroppskännedom och skapa självförtroende för att möjliggöra och uppmuntra till ett livslångt idrottande enligt Riksidrottsförbundets mål.

Hösten 2019 och våren samarbetar vi med följande skolor i Malmö.

Projektledare och Tränare

Hanna Katsler Mölstad
hanna@mai.se

Instruktörer

Irmeli M Katsler
Saga Falck
Ebba Mohlin
Detta projekt stöttas av

Vill du vara med och stötta detta projekt alternativt vara ledare för barn och unga inbom paraidrott,
kontakta Klubbchef Mikael Wirstedt för mer information!