Köp & sälj via MyLoppis

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”30″][vc_column_text]MAI har i dagarna kommit överens om ett viktigt samarbete med köp- & säljtjänsten, MyLoppis. Miljö, hälsa och medlemmars samt övriga intressenters plånbok är lika viktig som föreningens. MyLoppis är därför en naturlig tjänst för föreningen att erbjuda sina medlemmar, supportrar m.fl.

 

Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

 

– Vi är jätteglada över detta samarbete och ser fram emot att få bidra till föreningens ekonomi med hjälp av MyLoppis. Tjänsten är inte på något sätt komplex, tvärtom – enkelt köp och sälj i mobil, dator eller platta. Det som sticker ut är att vi vill ge tillbaka till föreningar som ger så mycket till vårt samhälle,  barn, ungdomar som vuxna säger Erik Johnsson – Grundare till  MyLoppis.

 

I dessa tider skulle det betyda mycket för föreningen och det är ett önskemål att varje medlem använder MyLoppis själv och även förmedlar till en eller flera som attraheras av återbruk och att “tjäna” pengar på att sälja begagnat.

 

– Det är naturligtvis mycket värt för MAI att kunna samarbeta med en tjänst som fyller en funktion i vardagen för många människor. Tack vare MyLoppis kan vi också bidra till ett mer medvetet miljötänk. Vår förhoppning är att MyLoppis på både kort- och lång sikt kommer ge oss en positiv ekonomiskt effekt säger, Paulina Olefors, Idrottskonsulent i MAI.

 

MyLoppis är en obunden prenumerationstjänst som återbetalar sig till föreningen varje månad, året runt. Här kan en användare lägga upp obegränsat med annonser samtidigt som det är reklamfritt. Tjänsten kostar endast 45 kr i månaden så det är enkelt att “tjäna” på tjänsten.

 

Praktiskt så kommer våra medlemmar inom kort få ett SMS med en länk att enkelt ansluta till tjänsten via. Detta SMS kan också enkelt vidarebefordras till flera personer oavsett medlem i föreningen eller inte.[/vc_column_text][vc_column_text]

Börja använda MyLoppis direkt
Skapa konto direkt genom att klicka på denna länk MyLoppis för MAI >>>

I fältet “Lag / Grupp” kan du skriva ex: “Ungdom 10-14 år”.
I fältet “Medlems namn” skriver du ditt namn, ex. “Hanna Andersson”.

[/vc_column_text][vc_column_text]Om MyLoppis
Den största utmaningen för svenska idrottsföreningar är att få intäkterna att täcka utgifterna.
MyLoppis är den första digitala köp- & säljtjänsten, öppen för alla och med syfte att bidra till en hållbar ekonomi för idrottsföreningar. Tjänsten är till för de 3,1 miljoner medlemmar som finns i idrottsföreningar och de nästan 6 miljoner svenskar som köper och säljer saker på internet.
Tjänsten ryms i telefonen och kräver minimal administration från såväl förening, medlemmar och idrottsföräldrar. MyLoppis är geografiskt oberoende, enkelt att använda och bra för miljö, folkhälsa, förenings- & privatpersons plånbok.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]