MAI kommer även i år att arrangera Midnattsloppet lördag den 27 augusti. Midnattsloppet är en löparfest som har över 5 000 löpare i Malmö varje år och vi behöver ca 250 st. funktionärer till detta lopp.

Antalet ”funkisar” på Midnattsloppet är många fler är våra andra lopp. Detta för att banan är 10 km inne i stan samt att det händer mycket kring loppet. Vi räknar såklart med att alla kan som fått Midnattsloppet som uppdrag på Funktionärsuppdelningen som skickats ut under året. Men pga SM i Sollentuna samma vecka, och ett stort bortfall av personal iom detta, behövs mer hjälp än träningsgrupperna. Därför är det viktigt att ni som medlemmar/föräldrar kan ställa upp denna kväll.

Då loppet är sent på kvällen (första start 21.30) är det mest föräldrar som får/kan ställa upp. Ungdomar kan hjälpa till vid vätskekontroll, efterhantering och VIP men inte på banan. Den största funktionärsstyrkan behövs mellan kl. 16.00-01.00, men även under förmiddagen.

Pengarna från våra lopp går till ungdomsverksamhet och gör att klubben slipper sälja t.ex. lotter eller höja anmälnings- och träningsavgiften. Vi satsar istället på att alla hjälper till en gång/år och har roligt ihop under tiden. Midnattsloppet är en unik upplevelse och vi hoppas att majoriteten av er tar chansen att medverka denna sensommarkväll!

Kan du ställa upp som funktionär?
Ange i så fall vilka tider du kan i mailet.
Maila till: Erika@mai.se

Mer info på: www.midnattsloppet.com/malmo