Som många av er kanske redan vet så kommer MAI att arrangera Midnattsloppet lördag den 7 september. Midnattsloppet är en löparfest som har hela 36 000 löpare i Stockholm. Nu har vi fått chansen att arrangera detta roliga lopp i Malmö och då behövs det mycket hjälp. Banan är 10 km och löps till stor del genom stan.

Läs mer på: www.midnattsloppet.com/malmo

Vi kommer att behöva 400 stycken funktionärer,
vilket är många fler än till våra andra arrangemang. Därför är det extra viktigt att ni som medlemmar/föräldrar kan ställa upp denna kväll. Då loppet är sent på kvällen (första start 21.30) så är det mest föräldrar som får/kan ställa upp. Ungdomar kommer att kunna hjälpa till vid vätskekontroll/efterhantering men inte längst med banan. Den största funktionärsstyrkan kommer att behövas mellan kl 16.00-01.00, men en hel del funktionärer behövs även under förmiddagen.

Pengarna från våra arrangemang går till vår ungdomsverksamhet och genom våra lopp så slipper klubben sälja tex bingolotter varje månad. Midnattsloppet är en upplevelse i sig och vi hoppas att majoriteten av er tar chansen att medverka denna sensommarkväll!

Kan du ställa upp som funktionär?
Ange i så fall vilka tider du kan i mailet.
Maila till: asa@mai.se